Vespa Lifestyle Store
Kommel 16A
6211 NZ Maastricht
Nederland

Tel: +31 43 325 85 20
info@myvespa.com

Maandag
Op afspraak
Dinsdag - Vrijdag
10.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 17.00

KvK Limburg: 14075885
•  MP3 LT
•  MP3 Yourban LT

Motorrijden zonder motorrijbewijs

De PIAGGIO MP3, een totaal innovatieve driewieler met twee voorwielen. De PIAGGIO MP3 is zeer veilig, geeft veel grip op de weg en beschikt over stabiliteitniveaus waar geen tweewieler zich mee kan meten. Het vermogen, de prestaties en het gebruiksgemak zorgen voor een superieure rijervaring.

De twee voorwielen van de PIAGGIO MP3 geven betekenis aan het eigenlijke concept van de rijderstabiliteit om te zorgen voor een ongekende rijervaring. De voorassemblage, met twee onafhankelijke overhellende wielen, is veel stabieler dan welke scooter ook. De PIAGGIO MP3 blijft grip op de weg houden, zelfs wanneer andere voertuigen achterblijven, zorgt de MP3 voor de hoogste prestaties met superieure veiligheid. De volledige stabiliteit van deze driewieler kan op nat asfalt of moeilijke rijomstandigheden getest worden en zou menig traditionele tweewieler uitdagen.

In het stadsverkeer heeft de PIAGGIO MP3 geen concurrenten in termen van veiligheid. Hij neemt keienstraten, slecht asfalt en tramsporen met grootste gemak en blijft ten allen tijde veilig en stabiel op de weg. Met zijn compacte grootte en uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid voelt de PIAGGIO MP3 zich als een vis in het water in het stadsverkeer. Parkeren is een makkie: het elektro-hydraulische blokkeersysteem maakt dat het niet nodig is het voertuig op zijn standaard te zetten. Dankzij een breedte van slechts 420 mm, is de Piaggio MP3 goedgekeurd als standaard motorfiets.