Vespa Lifestyle Store
Kommel 16A
6211 NZ Maastricht
Nederland

Tel: +31 43 325 85 20
info@myvespa.com

Maandag
Op afspraak
Dinsdag - Vrijdag
10.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 17.00

KvK Limburg: 14075885

Files zijn niet langer een probleem, dit is de toekomst!

De Vespa (motor)scooter combineert Italiaanse elegantie en klasse met de modernste techniek tot een uniek design. Deze Vespa is, geheel in overeenstemming met de traditie, voorzien van een metalen carrosserie wat de rijeigenschappen ten goede komt. 

Een Vespa (motor)scooter levert niet alleen voortreffelijke mobiliteit, het is meer. Het is klasse, het is stijl, het is mode … het is LIFESTYLE! Een rit door de stad zal anderen niet ongemerkt voorbij gaan.
Bekijk nu alle verschillende modellen vanuit het bovenstaande menu.

Vespa Garantie certificaat

Goedkoop is duurkoop, laat je niet verrassen!
 
Online Vespa kopen
Vandaag de dag is orientatie via internet de gewoonste zaak. Vespa (motor)scooters zijn hot en worden  overal  te koop aangeboden. Uiterst scherp geprijst! Als koper raak je al snel enthousiast van de aantrekkelijke aanbiedingen, maar vergeet je de noodzakelijke afwikkelingen. Iets waar je op het moment van de aankoop niet bij stil staat.
 
Garantie
Vespa is één van de meest betrouwbare en duurzame (motor)scooters.  Mocht er  toch een mankement zijn, dan kun je je beroepen op de fabrieksgarantie van Piaggio. Deze garantie geldt 2 jaar en is van toepassing op iedere aankoop van een Vespa (motor)scooter. Echter alleen officiële gecertificeerde Vespa-dealers kunnen een garantie-aanvraag indienen bij Piaggio. Bij een (internet)handelaar heb je dus al snel een probleem.

Uw garantie
Bij aankoop van een Vespa (motor)scooter is het voor u van groot belang om in het garantiesysteem van Piaggio  geregistreerd te staan als eigenaar van uw Vespa. Een Vespa garantie kan alleen door de officiële Vespa-dealers bij de fabriek worden aangemeld en in behandeling worden genomen.
 Voordelen van het kopen van een Vespa (motor)scooter bij een officiële Vespa-dealer:
 
Service en onderhoud
Een officiële Vespa-dealer heeft de meest noodzakelijke Vespa-onderdelen op voorraad waardoor reparatie en onderhoud aan uw Vespa  binnen no-time uitgevoerd kunnen worden. Vespa Lifestyle store hanteert uit service oogpunt een bewezen korte reparatie- en onderhoudstijdspanne. Zelfs bij een complexe reparatie is uw Vespa-dealer door haar Vespa specialisatie vrijwel altijd in staat om binnen een aantal dagen de (motor)scooter in volledig originele staat af te leveren. Alleen onderhoud bij officieel geregistreerde dealers kan uw garantie waarborgen.